2020 година наистина ни показа, че живеем в държавата на парадоксите.

...
2020 година наистина ни показа, че живеем в държавата на парадоксите.
Коментари Харесай

Топ 10 на най-шумните светски скандали за 2020 година |

2020 година наистина ни сподели, че живеем в страната на парадоксите.

Какво? Мислите, че си изобретявам? Имате доста здраве!

Само в една страна на парадоксите можем да имаме всемирски живот по време на локдаун.

VIP партите няма - VIP кавги има.

Коктейли и нощни заведения няма - драми и обществени нещастия има.

В края на тази отлитаща с мръсна газ и мирис на ваксини година аз, като един същий Мондьо, взех решение да ви направя съпричастни към 10 от най-култовите всемирски абсурда, които съпътстваха една година на кюлчета, чекмеджета, дезинфектанти, маски и чайче, направено от обичания на всички ни Мангъров...

Но да не ви занимавам повече, а да стартирам, че масите ни чакат.

10. Графа не взе нито една премия от Бг радио



Тази вест провокира величествен скандал... в душата ми.

Няма по какъв начин премиите на БГ радио да съществуват, в случай че Владимир Ампов - Царя не завоюва най-малко 2, да не кажа 4.

Впрочем, даже да не си давате сметка сега, това е преломен миг в историята на българския шоубизнес. Това е началото на нова гражданска война, на борба на поколенията. Един тип, българската поп музика към този момент не е същата - тя претърпя своята културна гражданска война и в този момент можем единствено да се надяваме, че здравите сили следващата година ще възстановят салдото, тъй като, както знаете, ние държим на салдото - 2 за Графа, 2 за Павел и Венци Венц, 2 за Криско и една за изцяло творчество на Веско Маринов.

А в този момент да оставим премиите на БГ радио и да забележим кой е на 9 позиция в тази ранглиста.

9. Жени Калканджиева почерпи комшиите си с яйца



Това е една история, която се случи в навечерието на Гергьовден. Мис България 1995 и четвърта по красота в света Жени Калканджиева реши да почерпи съседите си с яйца.

Е, яйцата не бяха сварени, също така тя реши да ги почерпи от разстояние, само че това са детайлности. Никой не може да упрекне шефката на " Визаж ", че е спазила условията на НОЩ за обществена отдалеченост.

Историята с яйчената канонада на Жени Калканджиева, която разведри другояче тегавите месеци на обществена изолираност, имаше и своята предистория - две седмици преди яйчената борба брачният партньор на Жени бе в основата на различен скандал, отново с комшиите. Изобщо - това да имаш драми със съседите в никакъв случай не е доста хубаво.

Историята приключи с 300 лв. санкция за дребно безчинство, само че за нас това бяха скъпи мигове по писане на статуси в обществените мрежи, с които възпяхме Жени, комшиите и яйцата като такива. Изобщо, през 2020 ние бяхме главен мотор в светските кавги и идващите оферти в класацията ми ще потвърдят този факт...

8. Facebook против Кубрат Пулев



Да стартираме с това, че тази година за повторно в историята на KLETA MAJKA BALGARIQ имахме кандидат за международната купа по бокс - Кубрат Пулев.

Което явно не беше задоволително някоя българска телевизия да излъча мача на Пулев и Джошуа, тъй като българските малките екрани бяха заети или да излъчват за 570 път " Умирай мъчно " 3, или да предават повтаряне на мача Царско село-Витоша Бистрица.

Добре, че се оказа не доста комплицирано въпреки всичко да гледаме мача - против някакви си 3 лв. онлайн. Само че ние пари за такива нелепости не даваме, та най-търсеното фразеология за вечерта в българския интернет беше " free online stream Kubrat ".

Мачът стартира, Кубрат не беше във форма, устоя до 9 рунд и бе нокаутиран. И тогава настана страшното...

" Не желаеме невъзпитани боксьори! ". " Не желаеме мачовци, желаеме интелектуалци на кръга! ". " ZA TOVA LI TARSIH 3 4ASA KADE DA GO GLEDAM BESPLATNO VE??? " - избухнаха всички мрежи.

" Аз в случай че бях, щях да се държа по-добре от Пулев " - пишеха едни.

" Джошуа беше учтив, аз бях за него " - пишеха други.

" Нема да крещя за некакъв боксьор, единствено тъй като е българин " - пишеха трети.

После обаче се оказа, че Пулев е прекарал Коронавирус и двойна бронхопневмония и на процедура е същински героизъм, че е издържал до девети рунд. Това обаче не го коментирахме, тъй като се появи нов участник в класацията...

7. Facebook против Мария Бакалова



Както знаете, Мария Бакалова е изгряваща международна звезда и за нежната си възраст към този момент е постигнала повече, в сравнение с целият Facebook вкупом ще реализираме за 10 живота. Например - гледана е от многомилионна аудитория в целия свят, към този момент бе посетител на всички международно известни лейтнайт шоупрограми в Щатите и в този момент е номинирана за куп награди.

Младата българска актриса, която внезапно изгря на международната сцена с ролята си в " Борат 2 " като партньорка на въздесъщия Саша Барон Коен, обаче се оказа бодил в очите на родната фейсбук експертиза.

" Тоя филм е доста тъп! Аз не мога да харесам нещо, единствено тъй като някаква си там българка взела участие в него " - изригна някаква дама на име Розалина.

Дамата на име Розалина внезапно изясни на зажаднелите за нейната експертиза безработни кибици в обществените мрежи, че нейните високи като Хималаите критерии не разрешават тя да си затвори очите подред тоя некадърен филм.

И тук част от ляволибералната диаспора изръкопляска, по остарял табиет всички пуснаха статуси от вида " Ами да, Ганьо си е Ганьо, даже в Холивуд " и отидоха да си сипят по едно пънмпкин спайс соево лате макиато със стевия.

Питате се какво светско и какво скандално има в тая вест?

Нищо. Мария Бакалова ще си вземе всички полагащи ѝ се награди, най-вероятно ще е любимец и за статуетка " Оскар ", а ние, носителите на истерично-малоумната експертиза на стомашните си киселини, ще напишем - " AS NQMA DA HARESAM TAQ WE "!!!

И с това животът ще продължи... по един или различен метод.

6. Цвета Караянчева подари употребяваните килими (трета употреба) от Народното събрание на театъра в Кърджали



Следващият настоящ годишен скандал иде да покаже, че няма ненаказано положително...

Той съставлява почти следното...

Един ден шефката на Народното събрание Цвета Караянчева се събудила. Това се случило рано сутринта, тъй като шефовете на Народното събрание у нас не спят доста. Те мислят за добруването на KLETIQ BALGARSKI NAROT и самата Цвета не прави изключение в това отношение.

Представям си по какъв начин Караянчева се е замислила. Казала си е несъмнено - " Културата изживява тежки мигове! Трябва да им помогнем!!! ".

И тук Цвета Караянчева стремително е взела умно и далновидно решение. Да вземе използваните килими от Народното събрание, да ги изпере на някоя автомивка и да ги прати на театъра в Кърджали!

Ето по този начин се прави! Ето по този начин се оказва помощ на културата!

Само че, вместо да ръкопляскаме и да станем прави, хвърляйки шапки (или кой каквото има), ние взехме да дуднем, че това е засегнатост към културата, че вместо да финансира нещо, страната се подиграва с килими втора употреба...

Неблагодарници бе, ей...

Следващия път, госпожо Караянчева, не помагайте на никого. Тоя непризнателен народ не Ви заслужава.

А ние оставяме килимите и се качваме по стълбичката още едно място нагоре...

5. Гошо от " Почивка " пусна своя фешън линия



По Коледа стават чудеса!!!

Това го знаем всички. Но чак такова знамение не сме очаквали.

Гошо от Почивка, легендата на българския шит хоп, който от години твори от далечна Малага сити, бейби, пусна своя фешън линия.

Човекът, който против 20 евро може да създаде ария по ваше предпочитание, а против малко повече - да ѝ снима клип, се впусна в необятния и комплициран път на мърчъндайзинга и предложи за всички нас, които се чудим какво да подарим на околните си по Коледа, същинска опция.



Тук скандал няма. По-скоро е скандално, че Гошо не се е сетил по-рано. Досега да съм си купил най-малко 20 тениски, че съм му голям почитател!

" Жорйе, Жорйе, щйе сйе кача горйе!!! "

4. Поп фолк звезди станаха протестъри


" Искаме оставка на основния прокурор Гешев " - скандираха едни протестиращи тази година.

" Искаме оставка на Борисов " - скандираха други.

" Искаме правова страна " - скандираха трети.

" Искаме завършек на корупцията " -скандираха четвърти.

Годината беше белязана от митинги, само че властта все се измъкваше с аргумента, че в настояванията нямало конкретика. И тогава, когато всички бяхме обезверени, че тая конкретика все ни бяга, се появи една група протестъри, която имаше свое съответно искане.

" ИСКАМЕ ДА ОТВОРИТЕ ВЕДНАГА ДИСКОТЕКИТЕ!!! "

И когато стреснато всички обърнахме поглед към тази смайваща конкретика, видяхме следната компания:



Емануела, Галин и другари се оказаха поп-фолк революционери, а властта се тормози съществено и вследствие на това се роди идващото място в нашата ранглиста...

3. Митю Пайнера печели финансиране



В края на годината страната реши да помогне на компании, ударени от пандемията. И както стана ясно, с 2 гранта от по 150 000 клети деноминирани български лв. бе подкрепена чалга промишлеността в лицето на " Пайнер ЕООД ".

Смее ли страната да не подкрепи? Нали видяхте кой излезе на митинг?

Впрочем, поп фолк промишлеността от дълго време е единствената функционираща у нас шоу промишленост и това, че са ѝ дали пари, демонстрира единствено, че за нас чалгата е приоритет. По-добре на Митю Пайнера, в сравнение с театъра и оркестъра в един непосредствен до София недодялан град да вземем за пример...

Но млъкни, сърце...

ВТОРО МЯСТО НЕ съдебна експертиза ПРИСЪЖДА!!! ЗАЩОТО ТАКА!!!

1. Мегз повежда придвижването #metoo

Тая история е колкото смешна, толкоз и тъжна...

Накратко, родната риалити звезда и моделиерка и не знам още какво Мегз упрекна журналиста Мартин Карбовски в полов тормоз.



Шах и мат.

Това е една история, която споделя по какъв начин може да се сътвори скандал от нищото.

Сега... истината е, че не знам по какъв начин политкоректно да преразкажа тази история, само че е реалност, че месец след този пост Мартин остана без предаване в bTV. А Мегз не получи предаване за правата и демократичните полезности в bTV.

Ако желаете, ме наречете " уайт траш ", само че от бекграунда на дамата не оставам с цялостно доверие под твърденията ѝ.

Просто свадите продават. Макар и за малко, въпреки и за към седмица-две.

Но несъмнено, в случай че нещо от 2020 може да носи името " всемирски скандал ", то точно тази преживелица заслужава първото място.

А вие се замислете за какво свадите ги вършат нормално хора, които няма какво друго да ви предложат... с изключение на кавги.

И после, когато си отговорите на този въпрос, си отговорете и на идващия - кои са най-големите скандалджии и какво с изключение на свадите им познавате.

С това ви оставям. Изминалата година беше сложна, доста наши другари и познати си отидоха от това, което Мангъров лекува с чайче, и въобще - самата година си беше един скандал.

Макар и не всемирски.

Желая на всички през 2021 да имаме повече всемирски кавги и по-малко конференции на Националния действен щаб за битка с COVID-19.

И ви прегръщам!

Светът е оживял, тъй като...защото имаме скандал.

Ваш Венци!!!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР